dimecres, 18 de juny del 2008

La Sargantana banyista.


Es parenta llunyana del nostre drac. A ella l'hi agrada fer.ne esment cada vegada que en té l'ocasió. A ell, no l'hi fa ni mica de gràcia que una bestiola TAN petita estigui emparentada amb ell ni que sigui de lluny!.


Bé, com que no volem parlar de l'arbre genealògic ni de l'un ni de l'altre, anirem al gra per explicar.vos l'aventura de la nostra sargantana banyista.


Va veure com un dia de molta calor, les seves germanes, cosines i tota la parentela, buscaven aigua per refrescarse. Com a sargantanes assenyades que son, es concentraven en els dolls d'aigua petits o sia, que no tinguessin perill d'ofegar.se tot mirant d'apaivagar els rigors del sol de l'estiu.


La nostre sargantana no. Ella es agosarada , aventurera i una mica esbojarrada.

Ella, es llençà a la piscina de la casa amb un salt suïcida. Shappp....I sense haver fet cap curset de natació abans!.


Començà a moure freneticament potes i cua i a beure grans glopades d'aigua. A punt d'ofegar.se perqué ja estaba esgotada , va veure prop seu una enorme balena blava. Socors!,socors!...cridà amb les poques forces que l'hi quedaven.

I....Oh miracle!. La balena s'apropà fins que la pobra sargantana va poder pujar damunt seu. Ufff!. Quin ensurt més gran he tingut (va pensar tot mirant de recuperar l'alé). Mai mes hem penso banyar sensa haber fet primer un curs de natació....paraula de sargantana!.


1 comentari:

Ximo ha dit...

Magnífic, certament magnífic. I la sargantana, una kamikaze.