dijous, 17 de juliol del 2008

Per molts anys Xènia !!!.




Avui tots els animalets s.han reunit per felicitar la petita Xènia.


Estan contents de tenir una amigueta tan eixerida i que saben que els estima molt.


Els conillets han fet un pastís de pastanaga boníssim, els osets l.han regat amb una mel dolcíssima i els ocells hi han deixat caure pètals de roses, les més oloroses que han trobat.


Els cucs de seda, estàn teixin una manteta preciosa que l.hi volen regalar i ja s.han posat d.acord amb les papallones perquè deixin caure damunt els fils, el polsim multicolor de les seves ales.


Tots els habitants de les basses, els estanys, els tolls, els recs i els rierols, s.afanyen a recollir les pedres de colors que l.aigua va arrodonint en una feina feixuga de segles. Volen fer un caminet per la petita Xènia, perquè quan els vagi a visitar, no es mulli els peus i trobi suau el camí fet de pedres rodones com ous d.ocell.


Les cuques de llum, fan una garlanda i es penjan als arbres per il.luminar la festa d.aniversari de la seva amigueta.


I junts, assajan la cançó del "aniversari feliç". Hi ha una mica de guirigall perquè les granotes (com sempre), aixecan massa la veu i no es pot sentir ningú més.


La senyora óliba peró, com a au assenyada que és, demana paciencia i bona voluntat a tots els animals cantaires, cridaires , xerrameques i de mil i un tó de veus diferents, que posin atenció a les indicacions de la cadernera i prenguin paciència amb els que no estàn tan ben dotats per el cant, tot per amor a la petita Xènia que es mereix una cançó el més bonica possible.


I finalment es fà el miracle i totes les veus com una de sola, s.alcen harmoniosament per desitjar a la petitona que avui fà 1 any: Que siguis molt feliç en el día d.avui i sempre amigueta estimada !.


I la Xènia en somnis, escolta la cançó, somriu i s.adorm dolçament....


1 comentari:

Andrea. ha dit...

Què és això de que les granotes fan massa guirigall??

Com a bona gripau, no em queda altra, que aixecar una ferma queixa....